Carril Bici

Accés - Fàcil .

Duració - 1 h. 30 min.

Dificultat - Nul·la.

Època recomanada - Tot l'any.

Descripció
El carril bici ofereix la possibilitat de conèixer el medi natural i paisatgístic de Sant Pere Pescador. El recorregut s'inicia al voltant del riu Fluvià fins arribar a la platja, i continua per les extenses explotacions d'arbres fruiters. L'itinerari té característiques diferents depenent de l'època de l'any que es realitzi.

Itinerari
El carril bici es pot començar a qualsevol tram del seu recorregut. Sortint del nucli urbà i un cop travessat el pont, girar a mà esquerra i anar vorejant el riu. Aquest tram del trajecte forma part de l'itinerari natural a l'entorn del riu Fluvià i es caracteritza per la seva gran diversitat d'aus.

En el km. 1.500 s'arriba a la platja de Sant Pere, singular per ser la única platja de la Costa Brava amb més de sis km. de dunes verges.

El recorregut avança a la vora de la platja fins arribar al km. 4 a on s'haurà de girar a mà dreta, aquí es deixa enrera el paisatge marítim per trobar-nos amb camps d'arbres fruiters.

Un cop es deixen enrera les explotacions agrícoles el carril bici s'enllaça amb la carretera local direcció al poble.

En aquest tram del recorregut es pot escollir entre dues opcions: la primera és continuar el trajecte per la carretera principal direcció al casc urbà, la segona opció, és girar a mà esquerra al km. 5.200, a la urbanització Bon Relax, després prendre primer el carrer Besalú i llavors el carrer Sant Pere fins arribar a la rotonda per a retornar un altre cop al poble.

carril_bici.jpg tria 13.JPG spph_15.jpg spph_16.jpg
 
Poma