diumenge 24 setembre 2017
TRIATLÓ INTERNACIONAL Sailfish Costa Brava

TRIATLÓ INTERNACIONAL SAILFISH COSTA BRAVA 


Els dies 23 i 24 de setembre tindrà lloc un esdeveniment internacional al voltant del triatló amb diferents proves i activitats i més de 700 inscrits. El diumenge 24 tindran lloc les proves llargues amb dues distàncies: Ballena (1,9km nedant + 45km bici + 10km corrent) i el Half (1,9km nedant + 90km bici + 21km corrent). Tots dos recorreguts, es portaran a terme per 10 municipis de l'Alt Empordà i amb centre neuràlgic al Càmping Ballena Alegre de Sant Pere Pescador (mireu el mapa).

A banda del triatló, l’organització també ha preparat diferents actes paral·lels per promocionar aquesta modalitat entre els més petits i així dinamitzar el cap de setmana que serà 100% esportiu a la zona. Més informació: www.sailfish-costabrava.com

Organització:
Camping LA BALLENA ALEGRE

Amb el suport de:
Costa Brava Pirineu de Girona
Esports. Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Federació Catalana de Triatló

Ajuntament de Sant Pere Pescador
Visit Sant Pere Pescador
Ajuntament de Castelló d'Empúries
Castelló Empúries Turisme
Empuriabrava Turisme
Ajuntament de Fortià
Ajuntament de Vila-sacra
El Far d'Empordà Ajuntament
Ajuntament de Vilamalla
Ajuntament de Siurana d'Empordà
Ajuntament de Torroella de Fluvia
Ajuntament de Vilamacolum
Ajuntament de l'Escala
L'Escala Turisme - visitlescala

TALLS DE TRÀNSIT
El diumenge 24 el trànsit quedarà tallat a Sant Pere Pescador segons exposem a les imatges, tot i que en alguns trams hi haurà certa flexibilitat per la circulació interna. També adjuntem un mapa de tot el circuit per si us és d'utilitat. Per normativa del Servei Català de Trànsit el pont romandrà tallat en els dos sentits pel transit rodat, però no per vianants i bicicletes. Pels que els que visquin al marge dret del riu tindran sortida per l'Armentera i els que visquin a l'esquerra tindran la sortida per Torroella de Fluvià. Tot i la flexibilitat s'haurà de fer cas de la organització i dels agents de trànsit.
 
Poma