dimecres 18 octubre 2017
Networking 2.0: Fes visible la teva empresa amb un vídeo.

El DARP, amb col·laboració amb els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i l’Ajuntaments de Figueres i els municipis que participen en el Pla Estratègic de La Bisbal, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Corçà i Ullastret, treballen conjuntament, un any més, per apropar i millorar el coneixement i difusió del producte local de l'Empordà.

L’objectiu d’aquest networking és continuar dotant d’eines als productors agroalimentaris per poder donar a conèixer la seva empresa i millorar la difusió dels seus productes. En aquest cas, es facilitaran mitjans als assistents sobre com fer un vídeo promocional de la seva empresa i producte que els pugui servir de presentació en el món digital, canal que avui dia s'erigeix com a imprescindible per a la comercialització dels seus productes.  

 

Dimecres 18 d'octubre s'organitza el Networking 2.0: Fes visible la teva empresa ambun vídeo. Com ja va succeïr a Calonge a l'abril, i amb la voluntat d’anar innovant, enguany farem un“networking 2.0” pel qual cada empresa productora gravarà una vídeo promocional que tindràuna durada d’aproximadament d'1 minut en el qual es donarà a conèixer l'empresa i els seusproductes. 

Enguany us ajudarem als productors i elaboradors:

a) A crear un guió per explicar la vostra empresa i els vostres productes (primera part dela formació),

b) A simular les gravacions quan expliqueu el producte i l’empresa (segona part de laformació).

c) Posteriorment quedarem en els dies següents amb vosaltres per venir a gravar el quehem assajat a casa vostra.

d) L'objectiu final és poder-vos entregar un vídeo promocional de la vostra empresa iproducte, i ajudar-vos a fer-ne difusió a les xarxes.

Aquesta edició es realitzarà al Castell de Sant Ferran de Figueres. Està organitzat des dels Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà conjuntament amb els Ajuntaments de Figueres ide la Bisbal d'Empordà i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i MediNatural.

Si esteu interessats en participar-hi, empleneu el formulari on-line

9.00 h Presentació de la Jornada

9.05 h Com realitzar un bon vídeo promocional

10.00 h Pausa - cafè

10.30 h Sessió pràctica, assaig de guions i planificació de rodatges

13.00 h Cloenda de la jornadaLloc de realització:

Castell de Sant Ferran, Pujada del castell, s/n- Figueres
 
Poma