dijous 12 febrer 2009
El consistori assisteix a la Taula de treball del Món Local
L'Ajuntament de Sant Pere Pescador va ser convidat ahir 11 de febrer de 2009 a la constitució de la Taula de treball del Món Local realitzada al Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta Taula de treball la convoca la Secretaria per a la Immigració, té previst reunir-se tres vegades a l'any i s'engloba dins el Pacte Nacional per a la Immigració aprovat recentment per la Generalitat de Catalunya. La Taula de Treball es dividirà en diferents subgrups de treball per tractar temàtiques específiques de competència municipal pel que fa a la gestió de la immigració: l'empadronament, els informes d'arrelament i habitatge i l'elaboració d'un document de treball que serveixi de guia per als municipis, entre altres coses.

L'assistència de l'Alcalde de l'Ajuntament, sr. Jordi Martí, a aquesta taula de treball és un premi a les propostes que l'Àrea d'Immigració del consistori està duent a terme per, entre altres iniciatives, redactar el Pla Local d'Acollida i la guia d'acollida, el mercat musical, gastronòmic i cultural Un Món de Cultures, i alhora és un reconeixement dels esforços realitzats per a la integració i cohesió social de la immigració al municipi
 
Poma