dijous 26 febrer 2009
L’Ajuntament de Sant Pere participa a la taula de treball de l’Associació Alt Empordà Turisme.

Aquest dimarts s’ha constituït la Taula de treball de les oficines de turisme i dels centres d’informació dels parcs naturals de l’Alt Empordà, impulsada per l’associació Alt Empordà Turisme per fomentar el treball conjunt entre els punts d’informació turística de la comarca. Aquesta taula té per objectius posar en comú la feina que fan les oficines de turisme altempordaneses, ser un punt de trobada entre elles i tenir un espai per tractar els seus problemes i/o inquietuds per poder trobar maneres de solucionar-los a través de l’entitat.

Entre altres temes, s’ha parlat de gestionar una agenda comarcal conjunta a la web d’Alt Empordà Turisme on s’inclouran les activitats de cada municipi.
A la taula hi ha participat a més de Sant Pere Pescador els/les representants de les oficines de turisme de Figueres, Llançà, Peralada, Castelló d’Empúries, Empuriabrava, L’Escala,Cadaqués, Roses i els punts d’informació dels parcs naturals dels Aiguamolls de l’Empordà i de Cap de Creus. El seu coordinador és el secretari d’Alt Empordà Turisme, Joaquim Coll, que farà de pont entre aquest ens i Alt Empordà Turisme per poder implementar els acords que es prenguin. La Taula està oberta als socis i no socis, vinculats al sector turístic, i es reunirà amb periodicitat mensual.

Aquest mes també s’han constituït dues Taules de treball més: la de Comercialització, que pretén impulsar la comercialització de productes turístics, i la de Seguiment que s’encarrega de fer el seguiment de les activitats i accions que du a terme Alt Empordà Turisme. Alt Empordà Turisme es va crear l’any 2004 per ajudar en la promoció i comercialització turística de la comarca.

Web Associació Alt Empordà Turisme
 
Poma