dilluns 23 març 2009
V CAVALLADA a Sant Pere Pescador

El proper diumenge 5 d’abril es realitzarà a Sant Pere Pescador la cinquena edició de la Cavallada, un esdeveniment que posa en valor el món eqüestre a les nostres contrades. L’Acte és organitzat per l’associació Amics del Cavall de Sant Pere Pescador i es realitza gràcies a l’ajut de les entitats locals Pencaires del Carnestoltes i Futbol Base Sant Pere, conjuntament amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Les activitats es duen a terme a dos indrets determinats del poble, el Parc del Riu i el Centre Cívic.

El programa comença a partir de dos quarts de deu del matí amb la concentració dels participants, esmorzar i exhibició de ball country al Parc del Riu. Tot seguit, s’inicia el recorregut de la cavalcada fins a la plaça Major on el mossèn de Sant Pere en farà la benedicció.

Al migdia, al Parc del Riu, el públic podrà gaudir d’un espectacle eqüestre i d’una exhibició de doma clàssica i vaquera realitzat per destacades hípiques de l’Empordà. En acabat, la resta dels actes es celebraran al Centre Cívic on hi haurà una arrossada popular i el lliurament de premis. A continuació l’Escola de Flamenc Verónica Alavés farà una demostració de ball flamenc, seguit de música i ball amb el grup Crema Catalana. Com a cloenda es realitzarà un festival country amb la participació de l’orquestra Country Revival Farmers.

Per a més informació i reserves poden contactar amb els representats de l’associació Amics del Cavall de Sant Pere : Toni (609 720 587) Josep (600 240 861).


V CAVALLADA A SANT PERE PESCADOR

DIUMENGE 5 D’ABRIL DE 2009


PROGRAMA
 

9:30 Concentració al Parc del Riu amb esmorzar gratuït per als participants i exhibició de ball de country

11:00 Inici de la cavalcada i benedicció a la Plaça Major

12:30 Exhibició de doma clàssica i vaquera al Parc del Riu

14:30 Arrossada i  entrega de premis al Centre Cívic

17:00 Exhibició de ball  “Escola de Flamenco Verónica Alavés

17:30 Tots a ballar amb l’
ORQUESTRA CREMA CATALANA

18:30 Festival country amb l’ORQUESTRA COUNTRY REVIVAL FARMERS


PREUS DINAR + BALL + COUNTRY: 

•  Adults 17 €    •  Nens 10 €      FESTIVAL COUNTRY 10 €
 
 

RESERVES: Toni: 609 72 05 87 - Josep: 600 24 08 61 


Organitza: AMICS DEL CAVALL DE SANT PERE PESCADOR

 
Poma