dimecres 18 març 2009
L'Ajuntament de Sant Pere Pescador designat com a representant de la Costa Brava Nord
L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha estat designat com a representant de la Costa Brava Nord en la Comissió del Centenari de la Costa Brava.

En una reunió celebrada el dilluns 16 de març a la Sala de Plens de la Diputació de Girona, des del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava es va acordar designar tres representants municipals per a cadascuna de les tres zones de la Costa Brava.

Així, com a representant de la Costa Brava Nord s'acordà designar Sant Pere Pescador, com a representant de la Costa Brava Centre s'acordà designar Palamós i com a representant de la Costa Brava Sud s'acordà designar Lloret de Mar.

Entre altres funcions, la Comissió del Centenari s'encarregarà de coordinar i impulsar les activitats que els 22 municipis del litoral de la Costa Brava vulguin tirar endavant amb motiu del centenari. Pel que fa a aquesta representació territorial, els tres municipis escollits hauran de donar comptes a la resta de municipis dels respectius àmbits territorials.

Per altra banda, en la mateixa reunió es va informar de la creació de l'Oficina del Centenari com a òrgan que ha de fer de nexe en el dia a dia amb els diferents municipis.

Des de l'Ajuntament de Sant Pere Pescador es valora molt positivament l'oportunitat que es dóna al municipi per tal de promocionar el nostre litoral arreu i esperem podar
participar activament del centenari de la Costa Brava
 
Poma