dimarts 24 novembre 2020
Carta informativa: IGUALTAT
Carta informativa
IGUALTAT

L'ajuntament de Sant Pere Pescador està iniciant tot un treball en perspectiva de gènere.

L’objectiu plantejat des de la regidoria de Benestar amb el suport de l'equip de govern és introduir la visió de gènere en tots els àmbits municipals.

Ens plantegem els següents objectius

-         Introduir la perspectiva de gènere en la gestió municipal

-         Definir totes  les polítiques municipals a través d'aquesta perspectiva

-         Introduir polítiques socials per revertir les desigualtats de gènere i promoure el desenvolupament humà i sostenible

-         Dinamitzar aquest treball de manera enxarxada, col.laborativa i amb la cooperació de la població

-         Contribuir des de l'ajuntament a l'assoliment de l'agenda 2030

Ja estem treballant amb diferents institucions i entitats. Una d'elles és l’Associació FOR GENDER SEAL. Després de l’anàlisi i avaluació realitzats a la nostra població, ens ha estat atorgat el CERTIFICAT Distintiu per la Igualtat de Gènere. Això vol dir que tenim el compromís de introduir, promoure, informar i realitzar tot un seguit d’accions encaminades a visualitzar les diferències existents en relació a la identitat de gènere, i a disminuir les desigualtats observades. 


Hem signat un Pla de Compromís per obtenir el Distintiu. Amb aquest compromís obtenim l’acompanyament de l’Associació FOR GENDER SEAL per arribar als objectius plantejats. 

Adjuntem a la publicació d'aquesta carta la Certificació, la Llicència  del DISTINTIU PER LA IGUALTAT DE GÈNERE i el logo que identifica el nostre poble.


Esperança Font 
Regidora de Benestar Social i Salut
Ajuntament de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador, 23 de novembre de 2020
 
Poma