divendres 24 abril 2009
Sant Jordi 2009

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador fa una valoració molt positiva dels actes celebrats ahir durant la Diada de Sant Jordi. Al matí, nombrosos veïns van apropar-se a les parades de llibres situades al nucli del poble per comprar llibres i roses.

Durant la tarda la Biblioteca Marta Fàbrega i Romans va acollir el Concurs de Punts de Llibre que es realitzà amb la participació dels alumnes del CEIP Llagut. La mostra de punts de llibre realitzats s’exposarà a la Biblioteca a partir del dia 30 d’abril. 

Al vespre, el Casal Cultural es va omplir de veïns que van escoltar la coral Les Veus del Fluvià interpretar diverses cançons, alhora que es va realitzar una lectura de fragments de l'obra de la Maria Àngels Anglada en commemoració del 10è aniversari de la seva mort i de la seva relació amb el municipi veí de Vilamacolum i la defensa dels Aiguamolls de l'Empordà.

L'Ajuntament vol expressar el seu agraïment a tots els col·laboradors i participants per haver fet gaudir als espectadors d'una vetllada magnífica.
 
Poma