dimarts 28 abril 2009
F.C. Sant Pere Pescador es proclama campió del grup 31 de 3a territorial
El F.C. Sant Pere Pescador es va proclamar el diumenge passat campió del grup 31 de 3a territorial després de derrotar la U.E. Ventalló per 2-0.

L'equip, que la temporada vinent jugarà a 2a territorial, ha fet una temporada sensacional cedint, fins avui, només 3 empats i 1 derrota en 25 jornades. L'inici de temporada del F.C. Sant Pere va ser excepcional encadenant 12 victòries consecutives.

Val la pena destacar l'esforç col·lectiu d'un grup humà incomparable que ha mantingut com a criteri bàsic que la immensa majoria de jugadors fossin del poble, provinguessin del futbol base santperenc o tinguessin alguna relació amb el municipi.

Aquesta aposta ha donat els seus fruits després d'una nova etapa del club encetada fa dos anys, quan una nova junta provinent del futbol base santperenc es va fer càrrec de l'equip i va apostar pel futbol sènior entès com una oportunitat per als joves de Sant Pere.

A tots vosaltres: junta directiva, jugadors, entrenadors, espectadors i, sobretot espectadores fidels, i a tots els que heu col·laborat desinteressadament en favor del club......MOLTÍSSIMES GRÀCIES I ENHORABONA!

Poc a poc aneu fent poble.
 
Poma