divendres 15 octubre 2021
Campanya solidària “Una Poma per la Vida”
El proper 16 d’octubre portem a terme la campanya solidària “Una Poma per la Vida” i estem buscant persones voluntàries que hi vulguin participar.
La campanya l’organitza la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat privada sense ànim de lucre que treballa per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. Així doncs, seria una gran oportunitat si volguessis sumar-te i participar com a voluntari o voluntària.
Es tracta d’una campanya d’àmbit local que es durà a terme als establiments Bonpreu i Esclat d’arreu del territori català. Oferint una poma solidària a les persones que estan comprant en el supermercat, l’objectiu és sensibilitzar la població respecte l’esclerosi múltiple, amb més de 9000 persones afectades a Catalunya, i captar fons per finançar els serveis que oferim a totes aquestes persones (Centres de neurorehabilitació, atenció al recent diagnòstic, intermediació amb empreses, suport a la recerca, etc.).
Participar és molt fàcil!Emplena el següent formulari indicant a quina localitat t’agradariaparticipar i ens posarem en contacte amb tu:https://unapomaperlavida.cat/voluntari/
D’igual forma, si necessites més informació pots consultar sobre la nostra entitat al web www.fem.es
L’any passat, degut a la situació de pandèmia, no vam poder realitzar la campanya de manera presencial com veníem fent des de fa més d’una dècada. Per aquesta raó, enguany volem tornar amb més força.
T’hi sumes?
 
Poma