dijous 9 juny 2022
Subvencions del Departament d´Habitatge de la Generalitat per a menors de 35 anys
Fa uns dies es van publicar els terminis del Bo de Lloguer Jove, unes subvencions del Departament d'Habitatge de la Generalitat per a menors de 35 anys, destinades a ajudar a sufragar el cost dels lloguers.
Des de l'Equip d'Inclusió i Atenció a la Comunitat estem organitzant  a Sant Pere una sessió informativa per poder tractar de manera grupal els requisits per demanar l'ajut i la documentació que cal tenir a punt a l'hora de sol·licitar-lo. Serà el dijous 9 de juny a les 10h a l'Espai d'Entitats. 
Les sol·licituds es podran presentar del 8 al 17 de juny, és per això que estem anant ràpid en fer aquesta trobada.
En aquesta sessió no es preveu fer tràmits individuals dels ajuts, sinó informar i donar les eines perquè pugui la mateixa comunitat ho pugui fer. De totes maneres, l'Espai d'Entitats estarà obert els matins amb els ordinadors a disposició de les persones que poguessin necessitar-los per fer el tràmit.
Us deixem alguns enllaços que us poden servir i que seran la nostra base a l'hora de fer l'explicació:
Pàgina inicial per sol·licitar l'ajut: https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_jovesWeb per sol·licitar l'ajut: https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_joves?moda=1Preguntes freqüents: https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/preguntes-frequents/bo-jove-de-lloguer/
 
Poma