dimecres 10 febrer 2010
El projecte de regeneració urbana del nucli de Sant Pere Pescador inicia la fase de participació ciutadana
L’Ajuntament de Sant Pere Pescador ha engegat un projecte per tal de regenerar urbanísticament una part del nucli del municipi. Amb aquest pretén introduir canvis en l’estructura urbana de la zona per tal de millorar-ne la qualitat dels espais públics.
 
Un  dels objectius de l’Ajuntament a l’hora de desplegar aquesta actuació és el de posar a disposició dels veïns del municipi tota la informació necessària al voltant d’aquest, així com tenir en compte i incorporar la perspectiva de veïns i usuaris del nucli del poble en la definició del projecte de reforma. Per aquest motiu, i amb la col·laboració del Servei de Participació Ciutadana del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, durà a terme un Procés de participació al voltant del Projecte de regeneració urbana dels carrers Verge del Portalet, Girona i un tram del c. del Carme de Sant Pere Pescador durant les properes setmanes.

El procés participatiu pretén treballar amb els veïns i comerciants afectats per la reforma diferents aspectes relacionats amb aquesta per tal de consensuar i millorar-ne la qualitat. En un primer moment es treballarà amb veïns i comerciants afectats per la reforma a través de dos tallers de recollida de propostes. Per cloure el procés es farà una sessió de presentació definitiva del projecte i de retorn de les propostes fetes. Aquesta darrera sessió serà oberta a tots els veïns i veïnes del Sant Pere Pescador El calendari de treball del procés de participació del projecte de regeneració urbana del Casc Antic és el següent:

·Taller de participació amb comerciants. 11 de febrer a 2/4 de 9h de la nit

·Taller de participació amb veïns. 15 de febrer a 2/4 de 9h de la nit

·Sessió de retorn i presentació final del projecte. 20 de març a les 12h del migdia

 
Poma