Thursday 15 June 2017
Concurs de Grups Novells de Sant Pere Pescador 2017


Concurs de Grups Novells de Sant Pere Pescador_2017

Us presentem el nou Concurs de Grups Novells de Sant Pere Pescador 2017
Bases Concurs de Grups Novells de Sant Pere Pescador

Si sou un grup de música novell, acabeu de començar i voleu triomfar i tocar en una festa major, teniu el més important per participar al Primer Concurs de Grups Novells de Sant Pere Pescador!

 Abans d’incriure-us, però, llegiu les bases i assegureu-vos que compliu tots els requisits!

Presentació

L’Ajuntament de Sant Pere Pescador, juntament amb les entitats locals de cultura i joventut, presentem les bases del concurs de grups novells “ELS NOUS SONS DEL PARC “.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Sant Pere Pescador vol contribuir a la difusió dels grups de música de la comarca, alhora que també pretén donar un impuls a les reivindicacions a favor de la cultura, la llengua i el talent emergent.

 

Bases del concurs:

Aspectes generals

1-      Podrà participar qualsevol grup o persona individual que tingui una edat entre 14 i 30 anys.

2-      Com a mínim un membre del grup ha de ser de la província de Girona.

3-      Els grups que es presentin no poden tenir material musical enregistrat en cap discogràfica, així com cap contracte en vigor.

4-      El grup ha de designar una persona de contacte, que en serà la interlocutora. Aquesta persona ha de ser major d’edat.

5-      Com a criteri de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.Qui pot participar?

1-      Podrà participar qualsevol grup o persona individual que tingui una edat entre 14 i 30 anys.

2-      S’admet que algun dels components dels grups sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria de components del grup estiguin dins d’una de les categories.


3-      El grup ha de designar una persona de contacte, que en serà la interlocutora. Aquesta persona ha de ser major d’edat.


 

Inscripcions


1-      Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a (biblioteca@santpere.cat) amb una petita biografia del grup, els components, el rider tècnic, un parell de cançons del grup en format mp3, les adreces de les xarxes socials del grup, un vídeo amb una cançó, el logo del grup, una foto del grup, un correu electrònic i telèfon de contacte de la persona responsable del grup.

Tancament d’inscripcions


-La inscripció estarà oberta fins al 15 de juny


Final i criteris de Selecció

 

-Un jurat especialitzat valorarà les cançons presentades pels grups i seleccionarà fins a un màxim de 6 grups

 Es seleccionaran dos grups de reserva per si alguna de les formacions seleccionades no pogués actuar. Als grups seleccionats se’ls comunicarà la decisió del jurat, telefònicament primer i per correu electrònic després, així com a la resta dels grups participants.

Els noms dels grups finalistes seleccionats es faran públics el 19 de Juny de 2016

 

Jurat

El jurat serà presidit pel regidor o regidora de joventut de l’ajuntament del poble organitzador de l’edició corresponent i estarà constituït per tres persones relacionades amb l’àmbit musical.

El veredicte del jurat és inapel·lable.


Final en directe


1.       Els grups o solistes finalistes  actuaran el dia divendres 30 de Juny al escenari del Parc del Rius de Sant Pere Pescador.

2.       Cada grup disposarà de 30 minuts d’actuació i de 10 minuts per el canvi.

3.       L’organització facilitarà els equips de so, llum i backline bàsics, i garantirà els mínims de qualitat tècnica necessaris per al desenvolupament satisfactori de la final del concurs en directe, sempre d’acord amb les necessitats demanades pels grups o solistes participants.

4.       El jurat decidirà el grup o solista guanyador a partir de la valoració de l’actuació en directe.Notes addicionals

 


1) El jurat pot declarar els premis deserts.

2) L’organització farà un seguiment periòdic del concurs.

4) La inscripció al Concurs de Música Jove implica l’acceptació de les seves bases.

7) Es contemplarà la possibilitat de cobrir la baixa d’algun membre del grup sempre i quan       aquesta baixa estigui degudament justificada.

9) Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà valorada i resolta per l’organització.

 

Premis

 

1-      El grup premiat disposara de  300 euros per gastar en productes musicals.

2-      Tots els grups gaudirant d’un sopar gratuït per tots els components del grup aquella mateixa nit en un restaurant de Sant Pere Pescador.

 

  
 
Poma